4sat.com.ua

Корисні поради

Як зробити холодний стіл

Як зробити холодний стіл

Що стосується холодних страв?

До холодних страв та закусок відносяться страви, які вживають у холодному вигляді: бутерброди, салати та ін. Для їх виготовлення використовують свіжі та квашені, солоні та варені овочі, рибу рибні гастрономічні товари, м'ясо та м'ясні гастрономічні товари, сир, яйця, сир.

Що можна взяти на закуску?

  • Закуски для горілки: пельмені, солянка, оселедець з олією та цибулею, копчена риба, солоні огірки, вінегрет.
  • Закуски для вина: м'ясні страви, сир, фрукти, в міру солодкі десерти.
  • Закуски для пива: сир, страви з м'яса та птиці, морепродукти, десерти з шоколадом, карамеллю та кавою, фрукти.

admin

Website: