4sat.com.ua

Корисні поради

Навіщо застосовується Анвіфен?

Навіщо застосовується Анвіфен?

Астенічні та тривожно-невротичні стани. Заїкуватість, тики та енурез у дітей. Безсоння та нічна тривога у літніх людей. Хвороба Меньєра, запаморочення, пов'язані з дисфункціями вестибулярного аналізатора різного генезу; профілактика заколисування при кінетозах.

Покращує функціональний стан мозку за рахунок нормалізації його метаболізму та впливу на мозковий кровотік (збільшує об'ємну та лінійну швидкість, зменшує опір судин, покращує мікроциркуляцію, чинить антиагрегантну дію).

Ноотропний препарат, що полегшує ГАМК-опосередковану передачу нервових імпульсів у ЦНС (прямий вплив на ГАМК-ергічні рецептори). Транквілізуюча дія поєднується з активуючим ефектом. Також має антиагрегантну, антиоксидантну та деяку протисудомну дію.

Профілактика заколисування при кінетозах: по 250-500 мг одноразово за 1 годину до передбачуваної подорожі або при прояві перших симптомів заколисування. Протизакачувальна дія препарату АНВІФЕН® посилюється зі збільшенням дози. При настанні виражених проявів заколисування (у т.ч.

admin

Website: