4sat.com.ua

Корисні поради

Як швидко збити білки?

Як швидко збити білки?

збивати білки потрібно в одному напрямку, щоб вони не опали; додавати сіль, кислоту та цукор потрібно в такому ж порядку, як і при збиванні міксером; для збивання вручну ми рекомендуємо брати цукрову пудру. збивати білки, Поки не розчиниться цукор, у вас втомиться рука.Aug 28, 2018

Починаємо збивати білки на мінімальній швидкості, поступово збільшуючи її. Як з'являться перші бульбашки, додаємо невелику щіпку солі. Збиваємо білки на середній швидкості до одержання потрібної консистенції. Якщо слідувати простим рекомендаціям, то білки зіб'ються до потрібних піків.

Щоб збити білки без міксера, можна взяти віночок, вилку або занурювальний блендер.Як зробити безе без міксера

  1. Відокремте білки від жовтків і починайте їх збивати. …
  2. Через деякий час повинні сформуватись м'які піки, які ще не тримають форму. …
  3. Потім густа маса починає блищати.

Oct 7, 2021

Помістити охолоджені білки в миску та збивати на невеликій швидкості міксера протягом 2 хвилин. Збільшити швидкість міксера та збивати ще 1 хвилину. Збільшити швидкість до найбільшої та збивати до консистенції. Якщо білки ви будете втручати в тісто, мус чи суфле, то збивати треба до м'яких піків.

admin

Website: