4sat.com.ua

Корисні поради

Як можна приготувати дрібних окунів

Як можна приготувати дрібних окунів

Як солити дрібного окуня?

Як приготувати?

  1. 1 Окуня промити під проточною водою.
  2. 2 На дно контейнера насипати шар солі.
  3. 3 Викласти шар риби.
  4. 4 Рибу покрити шаром солі.
  5. 5 Викласти ще шар риби.
  6. 6 Рясно посипати сіль на рибу.
  7. 7 Накрити рибу, щоб можна було викласти гніт і відправити рибу в холодильник.

Чи можна в'ялити окунів?

Зазвичай окунь висушується за 5-8 днів, проте при необхідності цей процес можна прискорити, розвішавши рибу над газовою плитою, дотримуючись при цьому висоту не менше 80 см від її поверхні.

admin

Website: