Як довго замочувати цукати у коньяку?
Ідеально буде, якщо ви вимочите сухофрукти у коньяку два тижня, Але й однієї буде достатньо, а якщо вони постоять кілька місяців … буде просто чудово! Перед тим, як заливати алкоголем великий інжир, курагу, манго, чорнослив, ви можете їх попередньо подрібнити. May 24, 2020
Як замочити сухофрукти коньяку
- Усе цукати потрібно порізати так, щоб вони були більш-менш однакового розміру. …
- Складаємо підготовлені цукати і родзинки в окрему ємність, додаємо цедру апельсина та лимона, а потім заливаємо коньяком або ромом. …
- Все добре перемішуємо, важливо, щоб усі сухофрукти були покриті спиртним.
Якщо цукати засохли, чи можна розм'якшити? Можна, але все ж таки згадайте, коли ви їх купували, раптом вже не варто ними користуватися. Для розм'якшення цукатів поваріть їх у цукровому сиропі на повільному вогні, спробуйте на смак раз на 10 хвилин.
ЯК Вимочувати СУХОФРУКТИ? 1) промити під проточною водою; 2) покласти в чашу з чистою теплою водою на 5-30 хвилин в залежності від стану плода: чим він пильніший і сухіший, тим довше вимочувати.