4sat.com.ua

Корисні поради

Як зробити стейк яловичина

Як зробити стейк яловичина

Як краще приготувати яловичий стейк?

Для приготування стейку з яловичини. обсмажте м'ясо по 5 хвилин із кожної сторони при температурі 190–200 °С. Дайте страві відпочити під кришкою протягом 8 хвилин. Якщо ж хочете варіант Well Done, доведіть смажені шматки в духовці. Перевіряйте рівень прогрівання всередині м'яса за допомогою кулінарної термоголки.

Чи потрібно маринувати стейк із яловичини?

Мариноване м'ясо має скоринку та гарний малюнок. Не турбуйтеся про те, що довге маринування зруйнує всю сполучну тканину і м'ясо буде м'яким, як вата. Стейк буде тільки ніжнішим і соковитішим.

admin

Website: