Як зробити карамельні льодяники
Що входить до складу льодяників?
- Цукор, мальтозна патока, регулятори кислотності (Е270, Е330, Е332ii), ментол, евкаліптова олія, барвник Е133, ароматизатори. Харчова (поживна) цінність на 100 г: білки – 0 г; …
- Чи не є лікарським засобом.
- Індивідуальна чутливість.
- Розсмоктувати по 1 льодянику кожні 2 години.
- Можливі алергічні реакції.
Як розтопити карамель із цукру?
Сотейник з товстим дном добре сполосніть холодною водою, всипте цукор та додайте воду. Поставте сотейник на невеликий вогонь і прогрійте до кипіння, постійно помішуючи силіконовою лопаткою або дерев'яною ложкою. Заважайте акуратно, не забризкуючи стінки сотейника.