4sat.com.ua

Корисні поради

Як зробити грузинську чурчхелу

Як зробити грузинську чурчхелу

Як роблять чурчхелу у Грузії?

Готувати чурчхелу починають пізно восени, коли завершується збирання врожаю винограду – «ртвелі», і в глиняних амфорах бродить молоде вино. Для приготування чурчхели потрібний свіжий виноградний сік. Його кип'ятять на повільному вогні доти, доки він не стане темно-шоколадним і густим.

Як роблять чурчхелу склад?

Як роблять чурчхелу Її рецепт і процес приготування простий: у класичній версії половинки волоських горіхів або фундук, нанизані на нитку, опускають по кілька разів у виноградний сік (причому винних сортів, що найбільше вважають сорт «Ізабелла»), уварений з борошном.

admin

Website: