4sat.com.ua

Корисні поради

Як зробити чистий бульйон з курки

Як зробити чистий бульйон з курки

Що потрібно зробити, щоб курячий бульйон був прозорим?

Деякі кулінари радять вводити в киплячий бульйон сирий яєчний білок (він вбирає всю каламут і бруд), а потім його видаляти. Але основний секрет прозорості бульйону полягає в тому, що варитися він повинен за мінімального кипіння!

Що потрібно додати в бульйон, щоб він був прозорий?

М'ясо пропустити через м'ясорубку, покласти в окрему каструлю, додати один яєчний білок, склянку бульйону, перемішати і в такому вигляді залишити на 20-30 хвилин. Потім все це влити в гарячий бульйон, закрити кришкою, поставити на вогонь і при слабкому кипінні варити протягом 30-40 хвилин.

admin

Website: