4sat.com.ua

Корисні поради

Як жорстку курку зробити м'якою

Як жорстку курку зробити м'якою

Як пом'якшити тверде м'ясо курки?

Якщо ви купили не найвдаліший шматок м'яса, додайте в бульйон ложку оцту та варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок соку лимонного. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане м'якшим. Також у бульйон можна додати чайну ложку соди.

Як пом'якшити варену курку?

Щоб філе стало м'яким та соковитим, потримайте його в сольовому розчині Перед приготуванням на кілька секунд помістіть м'ясо птиці у розчин води та солі. Так воно залишиться соковитим у готовому вигляді.

admin

Website: