4sat.com.ua

Корисні поради

Як замочити родзинки швидко?

Як замочити родзинки швидко?

Залити теплою водою, залишити на 10-15 хвилин. Повторити процедуру, помішуючи родзинками ложкою або розтираючи між пальцями. Промити в ємності з гарячою водою 65-70o C, відправити родзинки в сито. Приготувати розчин із літра теплої води та 30 г міцного алкоголю, замочити в ньому родзинки на 20-30 хвилин.12 Jun 2020

Для замочування не використовуйте киплячу воду, а лише гарячу – не вище 40 °С. Для цього промийте родзинки гарячою проточною водою, залийте і залиште на 10-15 хв. Відкиньте на сито, злийте рідину, знову промийте ягоди проточною водою. Перекладіть родзинки у ємність, залийте питною водою та залиште на ніч.

Виявляється, замочений родзинки має ряд специфічних корисних для здоров'я властивостей. Замочений сухофрукт допомагає травленню. Після замочування він стає багатим на клітковину, яка благотворно діє на роботу органів шлунково-кишкового тракту.

Найкраще замочувати родзинки на ніч. На ранок буде корисний продукт, який використовується для приготування сніданку. Щоб підкреслити смак страв, можна, можливо замочувати родзинки у чаї, соку і навіть овочевому бульйоні. У кулінарії для приготування десертів наполягають сушений виноград на міцних спиртних напоях.

admin

Website: