4sat.com.ua

Корисні поради

Як швидко псується каша?

Як швидко псується каша?

Каші Термін придатності каші, звареної на молоці/воді при температурі від +4˚C до -2˚C не перевищує відповідно 24 та 48 годин. За цей термін каша не зіпсується, проте може трохи затвердіти. Тоді вона стане несмачною.

п'яти днів Приготовлену вівсянку можна зберігати до 5 днів при правильному зберіганні. Це дозволяє їсти кашу кожен день робочого тижня без необхідності щоразу готувати її вранці.

Правила зберігання їжі: Не залишайте приготовлену їжу за кімнатної температури більше, ніж на 2 години; перекладіть їжу перед відправкою в холодильник у неглибокі контейнери, так вона швидше охолоне; розігрівайте їжу до температури понад 70 градусів (від неї має підніматися пара);

admin

Website: