4sat.com.ua

Корисні поради

Як правильно варити м'ясо оленя?

Як правильно варити м'ясо оленя?

М'ясо оленя вариться довгий час. В середньому від 1,5 до 2,5 години.

Для цього потрібно:

  1. взяти підготовлене м'ясо оленя та добре промити його під проточною водою. Слід прибрати всі забруднення та плівочки;
  2. після цього необхідно приготувати розчин з оцтом. …
  3. підготовлений шматок опускають у воду і залишають щонайменше на 12 годин.

Дичину взагалі і оленина зокрема вимагає вимочування протягом дванадцятої години — це важливе правило, оскільки м'ясо дичини може мати специфічний запах. Для вимочування підійде холодна вода, яку варто міняти кожні три години. Перед вимочуванням м'ясо потрібно промити в проточній воді та зрізати жир.

admin

Website: