4sat.com.ua

Корисні поради

Як правильно робити прикраси для торта

Як правильно робити прикраси для торта

Що потрібно для прикрашання торта?

Ось він – найоптимальніший набір початківця кондитера.

  1. Розсувне кільце.
  2. Вигнута кондитерська лопатка 25 см.
  3. Армований силіконовий килимок.
  4. Поворотний столик діаметром 27 см.
  5. Кондитерські мішки.
  6. Кондитерські насадки.
  7. Електронні ваги …
  8. Термометр

Як кондитери прикрашають торти?

Крем та мастика – основні інгредієнти для професійного декору тортів. У декоруванні кондитерських виробів постійно з'являється нове. Прикрашають торти та тістечка шоколадом, фруктами, солодкою карамеллю. Крем та мастика – найголовніші інгредієнти для професійного декору тортів.

admin

Website: