4sat.com.ua

Корисні поради

Як правильно приготувати картоплю по сільській

Як правильно приготувати картоплю по сільській

Скільки потрібно вимочувати картоплю перед смаженням?

60 хвилин Очищену та нарізану картоплю потрібно заздалегідь замочити, щоб позбутися надлишків крохмалю. Буде достатньо 30-60 хвилин. Якщо часу немає, просто промийте скибочки картоплі під холодною водою. І не забудьте добре обсушити їх паперовими рушниками: смажити мокру картоплю – погана ідея.

Що можна додати до картоплі при варінні?

Картопля стане ароматнішою, якщо в процесі варіння додати у воду часник, цибуля, морква, кріп чи лавровий лист. Пюре і смажену картопля будуть набагато смачніші, якщо додати смажену цибулю або смажені гриби.

admin

Website: