4sat.com.ua

Корисні поради

Як правильно підготувати свинину для шашлику

Як правильно підготувати свинину для шашлику

Як приготувати м'ясо для свинини?

М'ясо не повинно розташовуватися надто близько один до одного, інакше по краях воно може не прожаритися. Коли вугілля прогорить і покриється білим попелом, викладіть м'ясо на мангал. Перевертайте шашлик кожні 3-5 хвилин. Свинина смажиться близько 25 хвилин.

Як правильно маринувати м'ясо для шашлику?

Для приготування маринаду виконайте просту послідовність:

  1. Очистіть і помийте цибулю, наріжте її кільцями і додайте|добавляйте| до м'яса.
  2. Додати сіль, перець, лавровий лист і все перемішати.
  3. Додайте приправу і знову перемішайте, з'єднайте все з м'ясом.
  4. Залийте кефіром і перемішайте.

admin

Website: