Як правильно підготувати свинину для шашлику
Як приготувати м'ясо для свинини?
М'ясо не повинно розташовуватися надто близько один до одного, інакше по краях воно може не прожаритися. Коли вугілля прогорить і покриється білим попелом, викладіть м'ясо на мангал. Перевертайте шашлик кожні 3-5 хвилин. Свинина смажиться близько 25 хвилин.
Як правильно маринувати м'ясо для шашлику?
Для приготування маринаду виконайте просту послідовність:
- Очистіть і помийте цибулю, наріжте її кільцями і додайте|добавляйте| до м'яса.
- Додати сіль, перець, лавровий лист і все перемішати.
- Додайте приправу і знову перемішайте, з'єднайте все з м'ясом.
- Залийте кефіром і перемішайте.