Як правильно обернути кільце обернути фольгою
Правильно: нарізати кілька шматочків фольги необхідного розміру і всі їх скласти яскравою срібною стороною вниз. Для правильно приготовленого бісквітного тесту цього достатньо. Воно не буде витікати з регульованого кільця (за рахунок застібок у нього є зазор в 1-2 мм.
Що робити, якщо немає форми для торта?
Каструлею або сковородою без пластикових ручок, можна в чаші мультиварки, але пекти в духовці. Щоб зручніше витягти потім, прокладіть пекарським папером, фольгою, рукави для запікання, вирізати коло діаметром дна, і вирізати бортик за висотою " форми " і з діаметру.
Чи можна випікати бісквіт у кільці?
Наприклад, можна спекти бісквіт у цілісній формі діаметром 18 см. або на прямокутному деку, а потім озброїтися 16-сантиметровим кільцем і обрізати бісквіт. Особливо це актуально для мусових тортів, які вимагають коржів без скоринок. А ще за цю функцію кондитерське кільце іноді називають «кільце-різак».