Як і скільки варити сардельки?
Вироби в натуральній оболонці не чистять, і варять прямо так, причому, при їх вживанні оболонку з'їдають. Сосиски в поліетилені перед варінням краще почистити. Справа в тому, що якщо їх зварити в оболонці, вона приклеїться до сосиски і потім її буде дуже складно зняти, не пошкодивши продукт.
Як варити заморожені сардельки Просто потримайте сардельки в окропі на 2-3 хвилини довше, щоб вони встигли зваритися. Час для приготування заморожених ковбасок займає від 7 до 8 хвилин. Більше належного тримати в окропі їх не варто, вони перетравлюються, втрачають соковитість і стають несмачними.
Опускати сосиски потрібно в киплячу воду, раніше – не варто, інакше вони можуть розбухнути та втратити форму. Солити воду при варінні сосисок не потрібно.