4sat.com.ua

Корисні поради

Вимочити баклажани від гіркоти як правильно

Вимочити баклажани від гіркоти як правильно

Баклажани нарізають і опускають у каструлю із холодною підсоленою водою. Так як баклажани у воді не тонуть, доведеться притопити їх за допомогою гніту. Півгодини такої «ванни», і вся гіркота

гіркота
певною мірою гіркий ◆ Відсутній приклад вживання (див.
https://ua.wiktionary.org › wiki › гіркуватий

з баклажанів йде. Залишиться їх сполоснути, віджати від надлишку води і приступити безпосередньо до готовки. 2014 р.

Як швидко прибрати гіркоту з баклажанів?

Як прибрати гіркоту з баклажанів: суха техніка Плодоніжку відріж, наріж | баклажани так, як потрібно за рецептом. Помісти їх у велику миску і присип зверху сіллю (використовуй велику сіль, адже овоч дуже пористий). Добре перемішати і залишити на 30-40 хв. Переклади баклажани у сито та промою у холодній воді.

Скільки вимочувати баклажани від гіркоти?

Мокрий спосіб видалення гіркоти передбачає, щоб нарізані баклажани замочити на 30 хвилин у підсоленій воді (1 ст. л солі на 1 літр води). Баклажани в такій воді виринають, тому притисніть зверху шматочки баклажанів блюдцем. Після вимочування промийте баклажани під проточною водою.

admin

Website: