4sat.com.ua

Корисні поради

Навіщо додають оцет у шашлик?

Навіщо додають оцет у шашлик?

Оцет дійсно допомагає пом'якшувати білкові волокна, але вбиває весь аромат м'яса. За словами сушефа ресторану «Блок» Євгена Кочеткова, звичка робити маринад на основі оцту – Це «пережиток минулого», який був необхідний, щоб приховати смак недостатньо якісного м'яса.

Між шматочками м'яса можете нанизати кільця цибулі, шматочки солодкого перцю та помідор або тонкі шматочки сала – це додасть м'ясу додаткову м'якість та соковитість.

Додаємо до м'яса оцет, і за 30 хвилин будь-яке м'ясо стає ніжніше М'ясо під час смаження, та й при гасінні, часто залишається занадто жорстким і недостатньо соковитим. Вирішити проблему дуже просто: додамо до м'яса трохи оцту і зробимо його ніжнішим за 30 хвилин.

admin

Website: