4sat.com.ua

Корисні поради

Для чого корисний мигдаль сирий

Для чого корисний мигдаль сирий

У мигдалі багато вітамінів групи В та вітамін Е, а також марганець, магній, кальцій, фосфор, цинк та залізо, селен. Калорійність на 100 г – 645 ккал. Це досить багато, а тому слід бути обережним тим, хто стежить за своєю фігурою. На день можна вживати до 24 штук без шкоди для здоров'я дорослої людини.7 травня 2019 р.

Як правильно їсти сирий мигдаль?

Антиоксидантів вистачає й у самому горіху. Але найбільше їх — у його коричневій шкірці. Тому найздоровіший спосіб вживати мигдаль. є ядра разом зі шкіркою. Скільки мигдалю треба з'їдати, щоб отримати оптимальну кількість антиоксидантів, доки не встановлено.

Чим корисний свіжий мигдаль?

За словами експерта, цей сирий горіх багатий на мононенасичені жирні кислоти і клітковину. Також він допомагає знизити рівень холестерину у крові. Крім цього, 30 г мигдалю будуть чудовим джерелом білка, вітамінів та мінералів. Горіх допомагає запобігти серцево-судинним захворюванням і хворобам нирок.

admin

Website: